Zware loting voor favorieten in Hillegom

9 september 2015 09:59

Het is voor het publiek vrijdag in Hillegom een bijzonder moeilijke opgave om de winnaar van de jaarlijkse kortebaandraverij op de Meerlaan te voorspellen. Het sterke deelnemersveld met 24 paarden bevat diverse favorieten, waarvan een aantal het direct in de eerste omloop tegen elkaar opneemt. Het belooft een mooie en spannende strijd te worden. De eerste start is om 13.30 uur.

Bekijk het deelnemersveld. Klik op de paarden en pikeurs voor meer informatie. Bekijk ook het officiële document van de NDR met het deelnemersveld; de printvriendelijke versie. 

Stal Rob de Vlieger uit Zwaanshoek komt met zijn beste paarden naar Hillegom, maar treft het niet met de loting. Cesc Boko, de sterke tweede plaats in Middenbeemster, moet het direct opnemen tegen Uno des Jacquets (winnaar in Voorschoten). Tamburini, in juli de sterkste in Warmond, moet tegen Casanova, die vorige maand tweede werd in Beverwijk. Het publiek kan mede door deze ritten direct in de eerste omloop spektakel verwachten. De paarden die doorgaan, hebben waarschijnlijk al een flinke jas uitgedaan wat een rol kan spelen in het vervolg van de koers.

Wellicht scheelt het dat andere kanshebbers ook pittig hebben geloot. Zo moet de talentvolle Bella Madonna (dit jaar twee keer tweede) in de eerste omloop tegen de eveneens vierjarige Erica di Quattro die regelmatig snelle ritten laat zien. In de laatste rit van de eerste omloop treft Zero Option Lane (negenvoudig kortebaanwinnaar) Iper Flying die vorig jaar tweede werd in Hillegom.

Beter getroffen

Van de kanshebbers hebben Dimanche Fortuna en ‘Paard van het jaar’ Co Swagerman het waarschijnlijk beter getroffen. Dimanche Fortuna werd vorig week verrassend tweede in Heemskerk en treft nu Action Invit die dit jaar de eerste omloop nog niet wist te overleven. Co Swagerman komt in actie tegen de nog onervaren Atout Bambois.

Helaas ontbreekt titelverdediger Lifeislife BR op de Meerlaan. De ruin komt donderdag al in actie in Purmerend. Pikeur Wim van der Mespel is er wel. Hij heeft (zoals hierboven beschreven) pittig geloot met zijn paarden Erica di Quattro en Casanova.

Ben je er niet bij in Hillegom, maar wil je wel inzetten (inclusief het spel Winscore)? Of heb je geen zin in de rij bij de totalisator? Maak dan een account aan bij Runnerz.nl via onderstaande link, krijg 10 euro gratis en maak vanaf vrijdagmorgen je weddenschappen!

Voorspel paardenraces en win bij Runnerz.nl, €10 welkomstbonus!

Haute equipe LOGOa 600

Toonaangevend adviesbureau binnen de publieke sector op het terrein van complexe organisatorische, juridische, ruimtelijke en financiële vraagstukken.
www.haute-equipe.nlinfo@haute-equipe.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.