Zero Option Lane wint ook in Emmeloord

19 juni 2013 21:37

Zero Option Lane blijft het uitstekend doen op de Nederlandse grasbanen. Na zijn winst twee weken geleden in Aduard won hij woensdag met Jaap Terstal ook in Emmeloord.

Favoriet Young Mr. Mo had lang de leiding tijdens de koers voor amateurrijders en amatrices. In de laatste bocht kwam Zero Option Lane, die steeds de tweede positie had, langszij en demarreerde. In de laatste meters kwam Young Mr Mo binnendoor sterk terug. De fotofinish wees uiteindelijk Zero Option Lane aan als winnaar. In dezelfde koers maakte Black Beauty Venus met Adri van Wijngaarden een onstuimige galoppade.

De slotkoers werd een prooi voor Sierra Angel en Jan Thijs de Jong. De combinatie neemt vrijdag ook deel in Sassenheim. Beat It (vorig jaar onder andere nog tweede in Noordwijk) won met Johnny Westenbrink de vijfde koers. Wammes eindigde als derde.

Jupiter Diamant, winnaar van Bemmel in 2010, won koers vier met leerlingpikeur Jeffrey Mieras. Axel Cartouche eindigde als tweede. Baldacci en Frans van der Blonk wonnen de achtste koers. De ruin was vorig jaar actief op de kortebaan van Hillegom. Stalgenoot Andrea Swagerman speelde een bijrol in de tweede koers. Vanitas d’Echo werd daarin derde.

Foto: www.supersprinters.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.