Zero Option Lane wint in Assendelft

5 mei 2012 18:08

Zero Option Lane heeft zaterdag de kortebaan van Assendelft gewonnen. De combinatie met Sven Schraal versloeg in de finale debutant Black Beauty Venus met Aad Pools. Zalvador Spendic (Caroline Aalbers) en Pacha de la Frette (Christophe de Groote) werden respectievelijk derde en vierde.

De ruin van de Vrienden van Wim van Schaik liep een sterke koers, maar had geen zware middag. Na eenvoudig afgerekend te hebben met Unreal Dragon, Nearque, Cash Hammering en Zalvador Spendic volgde in de finale de sterke debutant Black Beauty Venus. De pupil van Aad Pools had aanmerkelijk meer werk gehad.

De eerste rit moest Zero Option Lane flink aan de bak, maar won hij gedecideerd. In de tweede rit ging Black Beauty Venus van de benen waardoor Sven Schraal een vervroegde ereronde mocht rijden.

Zalvador Spendic en Caroline Aalbers eindigden op de derde plek. De ruin wisselde zoals vaker snelle ritten af met galoppades. Pacha de la Frette werd vierde. De Franse klasbak gaf te veel weg aan de start, maar liet enorm veel snelheid zien. Het maakte hem tot één van de smaakmakers van de middag.

Lees het uitgebreide koersverslag vanaf vrijdag in Draf & Rensport!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.