Zero Option Lane maakt rentree in kwalificatieproef

14 april 2018 09:36

Zero Option Lane maakt maandag zijn rentree op de koersbaan. De ruin stond ruim een jaar aan de kant met een peesblessure. Lindsey Pegram komt om 18.00 uur met de kortebaancrack in actie tijdens een kwalificatieproef op Drafcentrum Alkmaar.

Het is aan de trouwe eigenarengroep ‘Vrienden van Wim van Schaik’ te danken dat Zero Option Lane kans krijgt zijn verloren positie aan de top van het kortebaanwereldje weer in te nemen. Een lange rustperiode bij mede-eigenaar Marian Vos en een  rustige opbouw bij trainster Sinie de Glee zijn daar debet aan.

De verwachtingen vanuit zijn omgeving zijn hooggespannen. De twaalfjarige ruin is gretig en lijkt op tijd klaar om op 5 mei in Assendelft de start van het kortebaanseizoen mede te kleuren.

Overige koersen

Om 18.30 uur start de meeting met een koers over 1100 meter. Hierin strekken Evison, Andrea Swagerman, Cassari, Every’s wish, Elma Alki, Bronco Boko en Southwind Raptor de benen. Daarna volgt een montékoers met onder andere Viking Cehere en Edo Venus. Barbert, House CS Ice en Sandvangens Titan (de nieuwe troef van Stal Assendelft) scherpen hun conditie aan in de derde koers. In koers vier komt Dumarion Metjo in actie met John Dekker. Tijdens de slotkoers staan onder andere Dario Prof, Eliot Charisma en Cha Cha Cha aan de start.

Zet online in op koersen in Alkmaar en krijg als nieuwe klant een welkomstbonus van 25 euro. Klik hieronder op de banner. Runnerz.nl - wedden op paarden - €10 welkomstbonus!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.