Zero Option Lane grijpt tweede kans in Egmond

10 juli 2014 18:01

Zero Option Lane heeft de kortebaan van Egmond aan den Hoef gewonnen. De ervaren ruin met Lindsey Pegram op de sulky versloeg tijdens de eindstrijd Iper Flying met Aad Pools. De vierjarige Anabaa Blue met John de Leeuw finishte als derde, voor Zenito Hanover met Frans van der Blonk.

Hoewel Zero Option Lane als één van de favorieten startte op de ‘Hoever S’ kwam zijn zege met het nodige geluk tot stand. Tijdens de derde omloop won hij gemakkelijk zijn rit tegen Zenito Hanover, maar sprong ook twee weg. Het geluk lachte de ruin in eigendom van de Vrienden van Wim van Schaik echter toe. Zero Option Lane werd bijgeloot en greep deze kans met beide handen aan. 

Na Anabaa Blue tijdens de halve finale te hebben verslagen, wachtte de moegestreden Iper Flying in de finale. De Italiaanse troef van Aad Pools had gedurende de middag de ene na de andere kanshebber verslagen en was niet meer bij machte om zijn concurrent van de overwinning af te houden. Met zijn bijgelote zege volgde Zero Option Lane toevalligerwijs zijn tegenstander tijdens de finale op als het laatste paard dat bijgeloot een kortebaan wist te winnen. Vorig jaar lukte Iper Flying dat in Medemblik.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.