Word Vriend van de kortebaan!

20 augustus 2013 10:11

De kortebaan, een sport van tradities. Honderden jaren oud en toch nog in de kinderschoenen wat betreft public relations. Met behoud van het oude, doen wij er alles aan om de sport zijn plaats te laten behouden en liefst nog te vergroten in een wereld die, zeker wat communicatiemiddelen betreft, elke dag verandert. Daarnaast steunen wij de sport met initiatieven die de saamhorigheid van kortebaanliefhebbers vergroot.

Voor al het bovenstaande zoeken wij draagvlak, maar vooral ook steun. Daarom deze oproep aan u. Blijf niet langer figuurlijk aan de kant staan!

Word Vriend

Komt Vrienden in den Ronde! Voor 10 euro per jaar houdt u Kortebaandraverijen.nl online en steunt u onze promotie-activiteiten.

Naast alle informatie en voordelen die deze site u biedt, heeft u als vriend diverse privileges:
– U kunt deelnemen aan de tipcompetitie op Kortebaandraverijen.nl.
– Voor elke kortebaan loten wij uit de lijst van Vrienden één vriend en vragen hem/haar mening middels tien vragen.
– Vrienden hebben aan het einde van het seizoen een stem in de verkiezing ‘Vereniging van het jaar’.

Bovenal steunt u de promotie van de kortebaansport!

Wilt u Vriend van de Kortebaan worden? Vul dan hier het formulier in. U ontvangt dan van ons een factuur.

Uw vriendschap is geldig tot en met 31 december 2013. Vanaf 1 januari 2014 kunt u zich opgeven als Vriend van de Kortebaan 2014. Uw vriendschap wordt niet automatisch verlengd.

Word lid van de Club van 50!

Naast onze ‘Vrienden’ geven wij organisaties, verenigingen/stichtingen, bedrijven, eigenaren en entrainementen de gelegenheid onze promotie-activiteiten te steunen zodat wij ze kunnen onderhouden en uitbreiden. Wij denken hierbij aan iedereen in en buiten de sport. Actief, passief, professioneel of recreatief. De kosten bedragen 50 euro per jaar.

De leden van de Club van 50:
– Kunnen deelnemen aan de tipcompetitie op Kortebaandraverijen.nl.
– Vragen wij mee te denken over de promotie van de kortebaansport. Maak uw mening kenbaar. Wij zijn aanspreekbaar langs de baan, maar ook via kortebaandraverijen.nl kunt u met ons communiceren. Aan het eind van het kortebaanseizoen kan door alle leden van de Club van 50 een evaluatieformulier worden ingevuld. De uitkomsten hiervan worden voorgelegd aan onder andere de NDR, het kortebaanbestuur en / of -commissies.
– Krijgen een vermelding op een aparte pagina op Kortebaandraverijen.nl.
– Hebben een stem in de verkiezing ‘Vereniging van het jaar’.

Bovenal steunt u de promotie van de kortebaansport!

Wilt u meedenken of meedoen? Of begrijpt u, dat wat wij doen voor de sport, ook gewoon geld kost? Word dan lid van de ‘Club van 50’!

Wilt u lid van de Club van 50 worden? Vul dan hier het formulier in. U ontvangt dan van ons een factuur.

 Uw lidmaatschap is geldig tot en met 31 december 2013. Vanaf 1 januari 2014 kunt u zich opgeven als lid van ‘De Club van 50’ 2014. Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.