Word vriend!

De kortebaan, een sport van tradities. Honderden jaren oud en toch nog in de kinderschoenen wat betreft public relations. Met behoud van het oude, doen wij er alles aan om de sport zijn plaats te laten behouden en liefst nog te vergroten in een wereld die, zeker wat communicatiemiddelen betreft, elke dag verandert.

Daarnaast steunen wij de sport met initiatieven die de saamhorigheid van kortebaanliefhebbers vergroot. Voor al het bovenstaande zoeken wij draagvlak, maar vooral ook steun. Daarom deze oproep aan jou. Blijf niet langer figuurlijk aan de kant staan: word Vriend! Zeker nu er de afgelopen coronajaren veel inkomsten vanuit de sport zijn wegvallen, hebben wij jouw hulp meer nodig dan ooit om de website in de lucht te houden!

Voor 15 euro per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en steun je onze promotieactiviteiten. Als Vriend mag je meedoen met de TipCompetitie en heb je aan het einde van het seizoen een stem in de verkiezing ‘Kortebaan van het jaar’. Daarnaast hoef je het hele seizoen geen belangrijke rit te missen. De video’s die niet op de website verschijnen, krijg jij in je mailbox. Jouw lidmaatschap is geldig tot en met 31 december 2022.

Meld je aan als Vriend
    TipCompetitie

    Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

    Word vriend of meer

    Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.