Word vriend of meer!

De kortebaan, een sport van tradities. Honderden jaren oud en toch nog in de kinderschoenen wat betreft public relations. Met behoud van het oude, doen wij er alles aan om de sport zijn plaats te laten behouden en liefst nog te vergroten in een wereld die, zeker wat communicatiemiddelen betreft, elke dag verandert.

Daarnaast steunen wij de sport met initiatieven die de saamhorigheid van kortebaanliefhebbers vergroot. Voor al het bovenstaande zoeken wij draagvlak, maar vooral ook steun. Daarom deze oproep aan jou. Blijf niet langer figuurlijk aan de kant staan: word Vriend of meer!

De Super Vrienden wonnen in 2018 de kortebaan van Warmond met Emi van Jip. Je kunt je in 2019 bij deze groep aansluiten. Bij voldoende aanmeldingen kunnen er zelfs twee paarden worden gehuurd!

Al voor 10 euro per jaar houd je de site Kortebaandraverijen.nl online en steun je onze promotieactiviteiten. Mag het iets meer zijn? Hieronder geven wij de mogelijkheden aan.

Vriend – 10 euro

Je bent vanaf nu aangemeld als ‘Vriend’. En echt, daar zijn wij heel blij mee! Je mag meedoen met de TipCompetitie die begint in ‘Assendelft’ en het gehele seizoen duurt. Aan het einde van het seizoen heb je een stem in de verkiezing ‘Kortebaan van het jaar’. Met je bijdrage steun je de algemene PR rondom de kortebaan. Met elkaar zorgen wij ervoor dat de kortebaansport, in de media, een steeds grotere plaats gaat innemen. Opgeven doe je door onderstaand formulier in te vullen, vul daarbij als toevoeging Vriend in.

Vriend Plus – 20 euro

Hiermee meld je je aan als ‘Vriend Plus’. En daar maak je ons nog blijer mee! Je krijgt alles wat ook van toepassing is op de Vrienden die 10 euro betalen. Daarnaast hoef je het hele seizoen geen belangrijke rit te missen. De videosamenvattingen die niet op de website verschijnen, krijg jij in je mailbox. Ook ontvang jij van ons een uitnodiging voor de ‘Vriend plus-dag’; een ontmoeting met ‘Vrienden’ onder elkaar met een speciale gast vanuit de sport. Met een kopje koffie en een broodje beschouwen wij de kortebanen voor en staan open voor verrassende ontmoetingen en acties. Opgeven doe je door onderstaand formulier in te vullen, vul daarbij als toevoeging Vriend Plus in.

De jaarlijkse Vriendendag voorafgaand aan de kortebaan in Stompwijk wordt elk jaar goed bezocht.

Super Vriend – 121 euro

De redactie van kortebaandraverijen.nl vindt dat het woord ‘super’ niet zo snel moet worden gebruikt, maar in deze vorm dekt het woord geheel de lading. Onze Super Vrienden steunen, net zoals onze Vrienden en Vriend Plusleden, de site Kortebaandraverijen.nl en daardoor indirect de kortebaansport. Super Vrienden krijgen natuurlijk ook de privileges die onze Vrienden en Vriend Plusleden ontvangen. Maar, Super Vrienden doen meer!

De Super Vrienden huren, na een betaling van 121 euro (inclusief 21% B.T.W.) een heel kortebaanseizoen lang (1 mei – 31 oktober 2019) de paarden Emi van Jip en Gaya Vip van eigenaar Jan Beemsterboer. Zij worden getraind door Caroline Aalbers en zullen op de kortebaan door haar of John Dekker worden gereden. Door deze paarden te huren, steunen de Super Vrienden direct de kortebaansport! Immers, zij zorgen voor een extra deelnemer én zorgen ervoor dat de kortebaan er in één klap flink wat eigenaren bij heeft. Beide zaken zal de kortebaansport stimuleren en de weg vrijmaken voor een nog hoger niveau.

Je kunt je in 2019 niet meer als Super Vriend aanmelden!

Een bedrijfsmatige ondersteuning

Met deze aanmelding is al het bovenstaande natuurlijk van toepassing. Daarnaast krijg je zakelijke aandacht op de site Kortebaandraverijen.nl. Vanaf het moment van aanmelding krijgt jouw bedrijf een banner met onder andere het bedrijfslogo op de homepage. Wanneer je, gedurende het seizoen, via de site, een zakelijke mededeling (met een link naar de sport) wil doen aan onze bezoekers zullen wij daar graag aan voldoen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en geef als toevoeging ‘een bedrijfsmatige ondersteuning’ en wij bespreken de mogelijkheden.

Jouw lidmaatschap is geldig tot en met 31 december 2019.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.