Word ook in 2023 Vriend van de Kortebaan!

16 mei 2023 20:06

De kortebaan is een sport van tradities. Honderden jaren oud en toch nog in de kinderschoenen wat betreft de mogelijkheden van communicatie en PR. Met behoud van het oude, doen wij er alles aan om de sport zijn plaats te laten behouden en liefst nog te verbeteren in een onlinewereld, die elke dag verandert.

Daarnaast steunen wij de sport met initiatieven die de saamhorigheid van kortebaanliefhebbers vergroten. Voor al het bovenstaande zoeken wij draagvlak, maar vooral steun! Daarom deze oproep aan jou. Blijf niet langer figuurlijk aan de kant staan: word Vriend!

Uit het dal klimmen

Na de coronajaren mogen wij optimistisch zijn. Het lijkt erop dat de kortebaan in 2023 de stap omhoog weer weet te maken. De advertentie-inkomsten voor deze site lijken echter beduidend lager te liggen dan voorgaande jaren. Dusdanig laag zelfs dat de toekomst van de website in gevaar is!

Geen misverstand, wij zijn niet zielig. Maar om deze werkzaamheden te kunnen blijven doen, is jouw steun meer dan ooit nodig. Voor 15 euro per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en steun je alle promotieactiviteiten. Jouw lidmaatschap is geldig tot en met 31 december 2023.

TipCompetitie en stem in verkiezing

Als Vriend mag je meedoen aan de TipCompetitie en heb je aan het einde van het seizoen een stem in de verkiezing ‘Kortebaan van het jaar’. Bovenal steun je met jouw bijdrage onze werkzaamheden. Geef je op en word ook in 2022 onze Vriend!

Twee jaar de website onderhouden met nauwelijks inkomsten is niet in de koude kleren gaan zitten

Tags:

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.