Word ook in 2022 Vriend van de Kortebaan!

15 april 2022 11:06

De kortebaan is een sport van tradities. Honderden jaren oud en toch nog in de kinderschoenen wat betreft de mogelijkheden van communicatie en PR. Met behoud van het oude, doen wij er alles aan om de sport zijn plaats te laten behouden en liefst nog te verbeteren in een onlinewereld, die elke dag verandert.

Daarnaast steunen wij de sport met initiatieven die de saamhorigheid van kortebaanliefhebbers vergroten. Voor al het bovenstaande zoeken wij draagvlak, maar vooral steun! Daarom deze oproep aan jou. Blijf niet langer figuurlijk aan de kant staan: word Vriend!

Uit het dal klimmen

Na twee coronajaren mogen wij optimistisch zijn. Het lijkt erop dat wij in 2022 weer voor een compleet kortebaanseizoen staan. De redactie is er klaar voor, al valt niet te ontkennen dat ook wij uit het dal moeten klimmen. Twee jaar de website onderhouden met nauwelijks inkomsten is niet in de koude kleren gaan zitten. Natuurlijk, wij hadden en hebben onze Vrienden, maar daarmee is bijna alles gezegd.

Geen misverstand, wij zijn niet zielig. Maar we geven aan dat er ‘ingeteerd’ is en er weer van onderaf aan begonnen moet worden.  Om de website in de lucht te houden, is jouw steun meer dan ooit nodig. Voor 15 euro per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en steun je alle promotieactiviteiten. Jouw lidmaatschap is geldig tot en met 31 december 2022.

TipCompetitie, stem en video’s

Als Vriend mag je meedoen aan de TipCompetitie en heb je aan het einde van het seizoen een stem in de verkiezing ‘Kortebaan van het jaar’. De video’s die niet op de website verschijnen, krijg jij in je mailbox. Je hoeft dus niets te missen. Bovenal steun je met jouw bijdrage onze werkzaamheden. Geef je op en word ook in 2022 onze Vriend!

Twee jaar de website onderhouden met nauwelijks inkomsten is niet in de koude kleren gaan zitten

Tags:

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.