Word ook in 2020 Vriend, Super Vriend of Vriend Plus

7 februari 2020 13:08

Nog maar drie maanden en wij staan in Assendelft voor de start van weer een nieuw kortebaanseizoen. Op de voorlopige kalender staan meerdere opties voor nieuwe kortebanen. Dit geeft aan dat de populariteit van de sport nog steeds groeit.

Wij als redactie van Kortebaandraverijen.nl hebben de winterpauze gebruikt om eens goed om ons heen te kijken. De uitbreiding van de sport en de nog steeds groeiende communicatiemogelijkheden zorgen voor meer werkzaamheden. Wij hebben daar oog voor en gaan er graag in mee, maar moeten tegelijkertijd erkennen dat er grenzen zijn aan wat mogelijk is. Ook een enthousiaste redactie heeft daar mee te maken. In januari hebben wij op onze website een oproep gedaan en gevraagd naar kortebaanliefhebbers die de redactie tijdens het kortebaanseizoen willen ondersteunen. De actie loopt nog steeds, maar resultaten heeft het niet opgeleverd. Maar wat niet is, kan nog komen.

Ondersteuning

Naast ondersteuning op het redactionele vlak zoeken wij, zoals elk jaar, ook materiële ondersteuning. Wij doen niets liever dan jou als kortebaanliefhebber zo goed en uitgebreid mogelijk informeren over alles wat de kortebaansport betreft. Dan doen wij grotendeels vanuit de passie voor de sport en uitvoering van onze hobby, maar complete verslaggeving en professionele promotie kost meer tijd dan een hobby aankan. En het is bekend: tijd kost geld!

Fip Junior behaalde vorig haar een aantal mooie ereplaatsen.

Gelukkig is de kortebaansport er zich ook van bewust dat zij niet zonder goede verslaggeving en promotie kan. Bijna alle organisaties geven de redactie van Kortebaandraverijen.nl jaarlijks opdracht voor individuele promotie en zijn bereid daarvoor te betalen. Ook wedorganisatie Runnerz doet een duit in het zakje en last but not least hebben wij onze ‘Vrienden’! Een gelukkig nog steeds groeiend aantal ‘Vrienden’ ondersteunt ons elk jaar. De ene kortebaanliefhebber doet dat als ‘Vriend’, de ander als ‘Vriend plus’ en weer anderen als ‘Super Vriend’.

Mogelijkheden

Als ‘Vriend’ kun je ook komend seizoen meedoen aan onze TipCompetitie. Bovendien heb je een stem in de verkiezing ‘Kortebaan van het jaar’. Ook de ‘Vriend Plus’-leden hebben deze privileges. Zij krijgen bovendien gratis toegang tot onze ‘Vriendendag’ inclusief lunchbuffet, voorafgaand aan de kortebaan van Stompwijk op maandag 20 juli. Voor deze kortebaan ontvangen zij tevens een entreekaart en programmaboekje.

De ‘Super Vrienden’ doen dat onder dezelfde voorwaarden en zijn daarnaast een kortebaanseizoen lang ‘eigenaar’ van Gaya Vip en Fip Junior. Na voldoende aanmeldingen (75 – 150 aandelen) huren zij ook het komende seizoen deze bewezen kortebaantoppers van fokker Jan Beemsterboer. Bij een uitgifte van 225 aandelen is zelfs het huren van een derde paard mogelijk!

Gaya Vip (links) schakelde vorig jaar onder andere Doc Holiday uit in ’t Zand.

Van 1 mei tot 31 oktober worden de paarden weer getraind en gereden door Caroline Aalbers en John Dekker. De kortebaan is afhankelijk van deelnemende paarden. Zonder eigenaren die investeren in de sport is er geen kortebaan! Daarom een welgemeende oproep: Blijf niet langer passief langs de kant staan, doe mee! Er bestaat geen onderscheid voor ‘Super Vrienden’ die zich dit jaar voor het eerst aanmelden en ‘Super Vrienden’ die vorige jaren ook al hebben meegedaan.

Meld je aan

Een lang verhaal kort. Wij vragen je bij deze ons ook het komende kortebaanseizoen te steunen. Meld je aan via onderstaande link en help ons, door anderen ook te overtuigen met ons mee te doen en zo het aantal ‘Vrienden’ ook dit jaar weer te verhogen. Alvast bedankt en tot in Assendelft!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.