Word juist nu Vriend van de Kortebaan!

7 mei 2020 08:20

De meeste kortebanen zijn afgelast en het is nog maar de vraag of er in september weer wordt gekoerst. Toch gaan wij op deze site de hele zomer door met het belichten van onze favoriete sport en hebben zelfs een alternatieve kortebaankalender opgesteld. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, hebben wij jouw steun meer nodig dan ooit.

Wij doen daarom een oproep aan jou om je aan te melden als ‘Vriend’ (10 euro) of ‘Vriend Plus’ (20 euro). Je staat daardoor niet langs de kant, maar steunt onze werkzaamheden. Tevens is het een vrijbrief om deel te nemen aan de alternatieve TipCompetitie voor 2020. Als Vriend Plus ontvang je tevens de nieuwsbrief en ben je aan het einde van het jaar (wanneer hopelijk de meeste coronamaatregelen zijn opgeheven) van harte welkom tijdens de jaarlijkse ‘Vriendendag’. Wij zorgen voor een bijzonder programma, inclusief een hapje en drankje. Ook zullen wij de prijswinnaars van de TipCompetitie huldigen en reiken de wisseltrofee uit aan de ‘Kortebaan van het jaar’ voor de organisatie die het meest creatief is omgegaan met de coronamaatregelen.

Wat betreft het seizoen van de ‘Super Vrienden’ zijn wij op dit moment nog in overleg. We komen zo snel mogelijk met een update!

Doe jij ook mee?

De redactie van Kortebaandraverijen.nl is zich net als iedereen bewust van de omvang van de coronacrisis. Op dit moment is de gezondheid van ons allen de grootste zorg. Echter, na deze tijd komt er weer een andere betere tijd. Het zal de kortebaansport zelf zijn die ervoor moet zorgen dat zij overleeft. Wij zullen er alles aan doen om mee te helpen. Wij roepen iedereen die de kortebaansport een warm hart toedraagt op, hetzelfde te doen. Doe jij ook mee?

Tags: ,

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.