Winscore voortaan digitaal en ook in tweede omloop

9 april 2014 15:04

Het Winscore-spel wordt in het nieuwe seizoen aantrekkelijker. Wedorganisatie Runnerz heeft een nieuw formulier ontwikkeld dat de wedder bij alle kassa’s in kan leveren. Tevens is het mogelijk om online en via de andere verkooppunten in te zetten. Bovendien is er, mits er zes ritten worden verreden, ook Winscore-spel in de tweede omloop.  

Een extra voordeel van het automatiseren van het systeem is dat het invullen van meerdere formulieren niet meer nodig is. “We hebben een spelformulier ontwikkeld waarop je meerdere combinaties kunt aangeven. Systeemspel is dus mogelijk”, vertelt Bert van Dooyeweerd namens Runnerz. “Overigens komt het kwartetspel te vervallen. Zo kan de focus volledig op de Winscore.”

Van Dooyeweerd is enthousiast over de nieuwe plannen, maar wil niet te hoog van de toren blazen. “Ik ben nog een beetje voorzichtig, want we zijn nog bezig met de ontwikkeling, en voor je het weet is het 10 mei. Je begrijpt dat we een slag om de arm moeten houden, anders valt het straks erg tegen.”

Bekijk het nieuwe Winscore-formulier.

 

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.