Wim van der Mespel slaat toe in Zwanenburg

29 juni 2013 18:37

Wim van der Mespel heeft eindelijk zijn eerste kortebaanzege van 2013 te pakken. De Leidschendammer was in Zwanenburg een klasse apart met Time after Time. De zevenjarige merrie versloeg tijdens de finale de verrassende Amalia Beemd met John Dekker. Umberto (Tanja Huisman) werd derde, voor Dreamcatcher Venus (Aad Pools).

Het betekende voor Van der Mespel zijn tweede zege op de wielerbaan van HSC De Bataaf. Eerder won hij er al met Zephir in 2011. Ook tijdens deze editie liet de voormalig kortebaankampioen zich tot winnaar kronen. Zijn Time after Time versloeg onder andere kortebaanwinnaars als Black Beauty Venus, Victory Boy S en Umberto. Het gaf de zege van de pupil van trainer Cees Imming een mooie glans.

Amalia Beemd was de verrassing van de middag. De sterke merrie kwam wat gelukkig bij de laatste vier terecht, maar rekende tijdens de vierde omloop gedecideerd af met Dreamcatcher Venus. Umberto was de smaakmaker van de middag. De trots van Bert de Boer schakelde na prachtige kampritten de lokale favorieten Power Hill en Yankee Attack uit.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.