Vrienden stemmen op Kortebaan van het jaar

19 oktober 2017 08:14

Iedereen die zich heeft opgegeven als Vriend kan een stem uitbrengen op de ‘Kortebaan van het jaar’. De redactie van Kortebaandraverijen.nl maakt op maandag 23 oktober de genomineerden bekend. Vanaf dat moment kan er tot en met dinsdag 31 oktober gestemd worden.

Ook in 2017 nomineert de redactie van deze website vijf verenigingen en stichtingen. Dit jaar weegt vooruitgang en de drang om te vernieuwen extra zwaar in de beoordeling.

Publieksprijs

De ‘Kortebaan van het jaar’ is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt tijdens de Algemene Jaarvergadering van de Kortebaanbond (dit jaar op dinsdag 28 november). Ook heeft een jury, bestaande uit een selectie van comitéleden, pikeurs, trainers en redactieleden, een stem.

Het is voor de tiende keer dat de redactie deze prestigieuze titel aan de winnende vereniging of stichting uitreikt. Het is in 2008 begonnen als stimulans om de kortebanen steeds beter te organiseren en de organisaties de erkenning te geven die zij verdienen. Vanaf het begin was de prijs een fel begeerd objectief. De winnende organisaties zien in de prijs een bevestiging van een heel jaar werk met de wil om het steeds beter te doen.

Erelijst:
2008 Nootdorp
2009 Lisse
2010 Lisse
2011 Bemmel
2012 Roden
2013 IJmuiden
2014 Medemblik
2015 Stompwijk
2016 Purmerend (foto)

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.