Vijf genomineerden Vereniging van het jaar 2013

21 oktober 2013 09:47

Zwanenburg, IJmuiden, Beverwijk, Purmerend en Lisse zijn genomineerd voor de titel ‘Kortebaandraverijen.nl Vereniging van het jaar’. De jury heeft alle 28 kortebanen dit jaar bezocht en een selectie gemaakt op basis van professionaliteit, PR, faciliteiten voor publiek én deelnemers en de kwaliteit van de koers.

Aangemelde Vrienden krijgen tot en met woensdag 30 oktober de tijd om hun stem uit te brengen op één van deze vijf verenigingen. Dit kunnen zij doen door een mail te sturen naar [email protected]. Ben je geen Vriend jammer, maar dan kan je geen stem uitbrengen.

Tijdens de jaarvergadering van de Kortebaanbond op dinsdag 26 november in Assendelft krijgt de vereniging met de meeste stemmen de wisseltrofee uitgereikt. De afgelopen jaren ging de prijs naar Nootdorp (2008), Lisse (2009 en 2010), Bemmel (2011) en Roden (2012, foto).

Hieronder een korte toelichting per genomineerde.

Zwanenburg
Na hun comeback zijn zij bliksemsnel gegroeid naar een volwassen organisatie. Het wielercircuit van de Bataaf geeft ze alle ruimte, maar die wordt dan ook ten volle benut! Een groeibriljant!

IJmuiden
De verrassing van het seizoen! Wij zijn in één keer de prachtige locatie aan de haven vergeten. Wat een baan en wat een mogelijkheden! Hier gaat de sport nog veel plezier beleven.

Beverwijk
Hoort al jaren bij de toppers. Maar er waait nu ook een frisse nieuwe wind door de organisatie. Gekoppeld aan een prachtkoers was het genieten dit jaar!

Purmerend
Niet iedereen is gecharmeerd van de lange pauzes tussen de omlopen. Maar de trainers en pikeurs komen er graag. Wat deze voorzitter jaarlijks presteert, bijna in zijn eentje, verdient onze bewondering!

Lisse
‘Lisse mag je niet missen’. Dus ook niet in deze verkiezing. De kortebaansport mag trots zijn op deze organisatie. Elk jaar het maximale!

Foto: www.supersprinters.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.