Update Super Vrienden naar aanleiding van coronacrisis

19 maart 2020 14:29

Beste kortebaanliefhebber,

Eerst even terug in de tijd toen alles nog ‘gewoon’ was. De redactie van kortebaandraverijen.nl heeft de actie ‘Super Vrienden’ op touw gezet om de kortebaansport in al zijn geledingen te steunen. Om ze nog eens te noemen: Nederlandse fokkers, trainers, pikeurs en organisaties. Daarnaast willen wij de kortebaanliefhebbers laten ondervinden hoe het voelt ‘eigenaar’ te zijn van een kortebaanpaard.

Ook voor het kortebaanseizoen 2020 zijn wij vroeg in het jaar met de actie gestart, met de vaste bedoeling met minimaal twee paarden aan het seizoen deel te nemen. Daarvoor hebben wij, net als in voorgaande jaren, de kortebaanliefhebbers opgeroepen zich als ‘Super Vriend’ op te geven. Daar is ruim gehoor aangegeven en er is ook gebruik gemaakt van de ‘dubbelactie’ om met het nog niet uitgekeerde prijzengeld 2019 voordelig twee aandelen te verkrijgen. Op dit moment staat de teller op 102 aandelen.

Inmiddels is de situatie in de wereld zorgwekkend veranderd. Veel belangrijkere zaken zoals onze persoonlijke gezondheid en die van anderen vragen de aandacht. Terecht raken daardoor andere zaken op de achtergrond. Vele evenementen worden afgelast of, indien mogelijk, verplaatst naar een latere datum. Hoe het met het kortebaanseizoen 2020 zal gaan, weet op dit moment niemand. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de actie ‘Super Vrienden’. Wij gaan ervan uit dat ‘Super Vrienden’ die zich nog niet hebben opgegeven, maar dat aan het einde van het vorige seizoen wel van plan waren, dat alsnog doen. Ook nieuwe ‘Super Vrienden’ zijn nog steeds van harte welkom. Echter, de situatie waarin Nederland nu verkeert leent zich niet voor een verdere promotie voor de actie.

Stevige basis

De redactie van Kortebaandraverijen.nl gaat zich naar aanleiding van het aantal uitgegeven aandelen beraden hoe verder. Met de al uitgedeelde aandelen én het overgebleven prijzengeld van 2019 hebben wij een stevige basis, daarmee laten wij onze trainster Caroline Aalbers en fokker/eigenaar Jan Beemsterboer niet in de kou staan. Onze intentie van ondersteuning is onze leidraad. Wij komen, nadat wij contact hebben gehad met Jan Beemsterboer en Caroline Aalbers én nadat wij het met elkaar eens zijn, er nog uitvoerig op terug.

Tot die tijd wensen wij jou veel sterkte en gezondheid toe!

Redactie Kortebaandraverijen.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.