Umberto en Lindsey Pegram verrassen

2 juni 2012 18:22

Umberto en Lindsey Pegram hebben verrassend de kortebaan in Amsterdam gewonnen. In de hoofdstad bleef de combinatie Zephir en Wim van der Mespel in de finale voor. Black Beauty Venus en Aad Pools pakten de derde prijs voor de vooral in de eerste omlopen sterke Andrea Swagerman.

Het publiek in Amsterdam kreeg een prachtige koers voorgeschoteld. Aan de start verschenen diverse favorieten die elkaar stuk voor stuk het vuur aan de schenen legden. Zo klopte Black Beauty Venus na mooie ritten Attila in de derde omloop, maar bleek vervolgens niet meer in staat om Zephir in de vierde omloop van zich af te houden.

De pupil uit de stal van Cees Imming was op zijn beurt niet meer bij machten om Umberto en Lindsey Pegram te kloppen. Deze combinatie had gedurende de middag weliswaar een gunstiger koersverloop gehad, maar was wel in hele goede vorm. Zephir, die de winsomgrens van 12.000 euro passeerde, kwam in de finaleritten niet aan de kar. In de troostfinale bleek Black Beauty Venus veel te sterk voor Andrea Swagerman en Andries van der Blonk.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.