Tweede plaats voor Fip Junior in Joure

30 juli 2020 08:01

Fip Junior is woensdag als tweede geëindigd op het gras van Joure. De kortebaner van de Super Vrienden kon samen met Caroline Aalbers lang mee op de rug van Immortality en Tom Kooyman en trok in de laatste ronde ten aanval. Deze opzet slaagde, maar de combinatie kon niet voorkomen dat Eyegloss en John Dekker hen voor de streep nog passeerden.

Ipson Boko maakte in dezelfde koers in de eerste bocht een galoppade en was daardoor direct kansloos. In de slotkoers eindigde Loverboy Vrijthout als tweede. Met Chantal van Ooijen bleef de merrie op de rug van koploper Ghislaine en kreeg geen ruimte om te zoeken naar meer. Calistokingsdeep en Willem Brouwer finishten in deze koers als vierde. De ruin maakte indruk door vanuit het tweede band bij de start direct de derde plaats in te nemen. Ondanks een mooie uitgangspositie in de laatste ronde miste hij de kracht om een succesvolle aanval te plaatsen.

In de zesde koers speelden Janus Boshoeve, Fleur Swagerman, Blackpearl Trans R en Spark Him Lyra slechts een bijrol. Banter Boy en Danny den Dubbelden werden vierde. In koers vier moest Gaya Vip met een dik been thuis blijven. Ida Swagerman bleef buiten de prijzen.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.