Tusee JL imponeert in Rotterdam

9 juni 2012 18:07

Tusee JL heeft met grote overmacht de kortebaan van Rotterdam gewonnen. Samen met Aad Pools stond de ruin op de Parkkade geen enkele rit af. Zero Option Lane pakte de tweede plaats voor Axel Cartouche en Victory Boy S.

Ook met een starthandicap van vijf meter was er geen houden aan tegen Tusee JL, tijdens een overigens matige koers in Rotterdam dat nauwelijks warmliep voor de kortebaan. De ruin kende op de klinkers van Wognum een mindere dag, maar was naast de rivier de Maas minstens zo goed als tijdens zijn eerste seizoenszege in Helmond. Tegen Zero Option Lane moest hij in de tweede rit van de finale nog even voluit, maar halverwege de baan was de winst al veilig gesteld. Zero Option Lane had geen startproblemen meer, maar was ook op snelheid niet opgewassen tegen de uiteindelijke winnaar.

Axel Cartouche pakte verrassend de derde plaats. Samen met Denise Pennekamp vormde de ruin een ijzersterk duo. Alleen Tusee JL was in de halve finale te sterk. In de troostfinale had hij geen partij aan mede-debutant Victory Boy S.

Houd deze site de komende dagen in de gaten voor meer over de kortebaan van Rotterdam!

Lees het volledige koersverslag vanaf vrijdag in Draf & Rensport!

Foto: www.supersprinters.nl

 

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.