TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie van Kortebaandraverijen.nl! Voor elke kortebaan kun je jouw prognose invullen op onderstaand formulier.

Formulier tipcompetitie
Spelregels TipCompetitie

De vier paarden die je hebt gekozen scoren punten. Daags na desbetreffende kortebaan verschijnen op deze website de dagscores en de tussenstanden van de diverse klassementen. Doe mee en kroon jezelf tot de ultieme kenner van de kortebaan. Spanning is gegarandeerd! Let op: je kunt alleen meedoen als Vriend van de Kortebaandraverijen.nl.

  • Je kiest per kortebaan één winnaar en vult deze aan met drie andere paarden, waarvan de positie niet van belang is.
  • Een paard verdient punten door het winnen van een rit. Eén gewonnen rit is één punt, twee gewonnen ritten zijn twee punten, enzovoort.
  • Wanneer je de winnaar goed hebt voorspeld, scoor je bonuspunten. De winnenduitbetaling wordt in zijn geheel toegekend, afgerond naar boven. Maximaal kunnen per kortebaan veertig bonuspunten worden gescoord.
  • Wanneer een door jouw gekozen paard een stilstaand nummer krijgt, scoort hij twee punten.
  • Wanneer een deelnemer door bijloting de volgende omloop bereikt, scoor je daar geen punten mee. De deelnemer kan in de volgende omloop wél weer punten scoren.
  • Wanneer een door jou gekozen paard voor aanvang van de eerste omloop wordt geschrapt, speel je automatisch verder met zijn tegenstander. Dat levert je dus sowieso twee punten op, want deze tegenstander bereikt via het zgn. stilstaande nummer de volgende omloop.
  • Wordt een door jou gekozen deelnemer geschrapt vóór de tweede, derde, vierde of beslissende omloop kun je met deze deelnemer geen punten meer behalen. Ook neemt geen enkel ander paard zijn plaats is, zoals in het vorige punt wél het geval is.
Elke gewonnen rit levert een punt op in de Tipcompetitie.

Periodes

Over het gehele seizoen wordt een Algemeen Klassement bijgehouden. De te verrijden kortebanen worden ook nog eens opgedeeld in verschillende periodes (zie de verdeling hieronder), waardoor je kans maakt op extra prijzen! Uiteraard zijn alle tussenstanden daags na een kortebaan terug te vinden op onze website.

1e periode 2e periode 3e periode 4e periode
Assendelft Egmond ad Hoef Nootdorp Enkhuizen
Wognum Hoofddorp De Lier Hillegom
Venhuizen Stompwijk Bemmel Medemblik
Sassenheim IJmuiden Groningen Utrecht
Beverwijk Middenbeemster Schagen Roden
Zwanenburg Voorschoten Heemskerk Lisse
Warmond Santpoort Purmerend ’t Zand

Belangrijk: alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen en maximaal één inzending per persoon (bij meerdere inzendingen van één persoon geldt de laatst gestuurde). Gebruik van schuilnamen en alleen een voor- of achternaam is niet toegestaan. Gebruik elke keer exact dezelfde formulering van de naam om verwarring te voorkomen! Ingevulde formulieren moeten op de dag van desbetreffende kortebaan voor 12.00 uur ingestuurd zijn!

Dagprijzen

De eer en een mooie vermelding op de site.

Periodeprijzen

Elke periodewinaar ontvangt een fles wijn.

Totaalprijzen

1e plaats: Een fles wijn + trofee
2e plaats: Een fles wijn
3e plaats: Een fles wijnTipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.