De TipCompetitie gaat zaterdag van start

9 mei 2023 17:02

Met de eerste kortebaan van het seizoen in Assendelft gaat ook de TipCompetitie van start. Het ultieme spel voor de liefhebbers van de kortebaan die van een gokje houden. Deelnemen aan de TipCompetitie is heel eenvoudig. Vul voor elke kortebaan vier paarden in die jij het meest kansrijk acht en scoor bonuspunten met het voorspellen van de juiste winnaar. Voorzie elke kortebaan van een extra dimensie en doe mee!

Het invullen van jouw prognose kan via onderstaande link. Op de bovenste positie vul je de deelnemer in van wie jij verwacht dat hij of zij de kortebaan wint. Is dat daadwerkelijk het geval, scoor je bonuspunten. Deze is afhankelijk van de winnende uitbetaling bij de totalisator. Zo kun je met een verrassende winnaar flink meer punten scoren dan met de overwinning van een favoriet. De volgorde van de overige drie paarden van jouw prognose is niet van belang.

De door jou gekozen paarden scoren punten met elke rit die zij winnen. De deelnemer met de meeste punten krijgt elke kortebaan een eervolle vermelding in het verslag bij de tussenstanden dat daags na elke kortebaan op deze website verschijnt. Voor een volledig overzicht van alle spelregels kun je op onderstaande link terecht.

De 27 geplande kortebanen van 2023 zijn verdeeld over vier periodes. Elke periode kent zijn eigen winnaar. Wil het tijdens de eerste kortebanen van het seizoen niet echt lukken met het voorspellen? Niet getreurd, er zijn nog genoeg kansen om in de prijzen te vallen.

Na afloop van het seizoen worden alle punten bij elkaar opgeteld en hebben we onze eindwinnaar, de ultieme kortebaankenner van het jaar. Denk jij wel iets te weten van de kortebaan? Meet je krachten met tal van andere liefhebbers en kenners en wordt de winnaar van de exclusieve Rob Slootbeek Wisseltroffee, de prachtige beloning voor het winnen van de TipCompetitie.

Deelname aan de TipCompetitie is enkel voor de Vrienden van onze website. Voor het luttele bedrag van 15 euro ben je al Vriend, speel je mee in de TipCompetitie, heb je een exclusieve stem in de verkiezing van de ‘Kortebaanvereniging van het Jaar’ én houd je onze website in de lucht. Genoeg redenen om je aan te melden als Vriend!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.