TipCompetitie zaterdag van start in Assendelft

11 mei 2022 15:25

Met de start van het kortebaanseizoen in Assendelft gaat aanstaande zaterdag ook de TipCompetitie weer van start. Een uitgelezen kans om jouw kennis te testen en de mogelijkheid om jezelf te meten met andere kortebaanliefhebbers en – kenners. De TipCompetitie maakt elke kortebaan net even spannender en wie weet kroon jij jezelf tot de ultieme kortebaankenner!

Deelnemen is heel gemakkelijk. Wanneer de deelnemers van een kortebaan bekend zijn kun je op de pagina van de TipCompetitie jouw gegevens achterlaten en de vier cijfers invullen welke overeenkomen met de door jou gekozen paarden. Deze paarden verdienen punten met elke rit die zij van hun tegenstander weten te winnen. Hoe verder jouw gekozen paarden komen, hoe meer punten jij verdient. Wint het door jouw gekozen paard ook daadwerkelijk de koers, verdient deze bonuspunten, welke afhankelijk is van de winnende uitbetaling bij de Totalisator.

Daags na de koers vind je op onze website een verslag met alle dagscores en tussenstanden in de diverse klassementen. Het seizoen is verdeeld over vier periodes. Deze bestrijken een bepaalde periode en staan los van de puntentotalen welke deelnemers in andere tijdsvlakken scoren. Zo maken ook de deelnemers die in het eerste deel van het seizoen weinig gelukkige keuzes maakten ook later in het seizoen nog kans op een prijs. Voor een uitgebreide beschrijving van de spelregels en de indeling van de diverse klassementen bezoek je de TipCompetitie-pagina.

Wanneer je nog niet helemaal thuis bent in de kortebaansport kun je op onze website ruim voor elke kortebaan een voorbeschouwing vinden die je wellicht op weg kan helpen. Kansloos ben je nooit, want ook zogenaamde ‘kenners’ zitten er regelmatig flink naast!

Alleen als Vriend mag je meedoen met de TipCompetitie en heb je aan het einde van het seizoen een stem in de verkiezing ‘Kortebaan van het jaar’. Daarnaast hoef je het hele seizoen geen belangrijke rit te missen. De videosamenvattingen die niet op de website verschijnen, krijg jij in je mailbox. Ook ontvang je een nieuwsbrief met de belangrijkste updates vanuit de sport. Jouw lidmaatschap is geldig tot en met 31 december 2022.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.