TipCompetitie donderdag op Duindigt van start

13 juli 2021 09:53

Met de eerste kortebaan van het seizoen op Duindigt start donderdag ook de TipCompetitie van Kortebaandraverijen.nl. Een uitgelezen kans om de strijd aan te gaan met andere kenners en liefhebbers en te testen of jouw prognoses uitkomen. Voorspel voor elke kortebaan de paarden die de vierde omloop bereiken en kroon jezelf tot de ultieme kortebaankenner!

Deelnemen is heel eenvoudig. Vul op onze website op de pagina van de TipCompetitie je gegevens in en voorspel voor elke kortebaan welke vier deelnemers de vierde omloop halen. De door jouw geselecteerde paarden verdienen punten met elke rit die zij winnen. Snel na de koers vind je op onze website een verslag met alle dagscores en tussenstanden in de diverse klassementen. Voor een uitgebreide beschrijving van de spelregels en de indeling van de diverse klassementen bezoek je de TipCompetitie-pagina.

Wanneer je nog niet helemaal thuis bent in de kortebaansport kun je op onze website ruim voor elke kortebaan een voorbeschouwing vinden die je wellicht op weg kan helpen. Kansloos ben je nooit, want ook zogenaamde ‘kenners’ zitten er regelmatig flink naast!

Alleen als Vriend mag je meedoen met de TipCompetitie en heb je aan het einde van het seizoen een stem in de verkiezing ‘Kortebaan van het jaar’. Daarnaast hoef je het hele seizoen geen belangrijke rit te missen. De videosamenvattingen die niet op de website verschijnen, krijg jij in je mailbox. Ook ontvang je een nieuwsbrief met de belangrijkste updates vanuit de sport. Jouw lidmaatschap is geldig tot en met 31 december 2021.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.