Tipcompetitie: Alle prijswinnaars bekend

16 oktober 2012 12:07

Het seizoen zit erop. En dus zijn alle kaarten geschud in de tipcompetitie. Op de slotdag in ’t Zand was naast de dagwinst alleen de strijd om de derde plaats nog van belang. Met een goede score van 24 punten maakte Henk Timmer het echter geen moment spannend en hield Broer Dijkstra en zoon Martin achter zich.

Omdat het niet mogelijk was om taarten goed houdbaar naar ’t Zand mee te brengen, switchte de redactie op het laatste moment naar flessen wijn als prijs. Violette Venneman (eindwinnaar), Leon Zoetemelk (tweede plaats) en Henk Timmer (derde plaats) namen hun prijs trots in ontvangst. Timmer ontving alleen nog zijn prijs voor de tweede periode, omdat op het moment van uitreiken de strijd om de derde plaats nog niet was beslist. Net als bij de afwezige Peter Welp (winnaar eerste periode) neemt de redactie contact op om de prijs te overhandigen.

Eindwinnaar Venneman kreeg naast een fles wijn voor de eindwinst ook de prijs voor de derde periode. Haar voorsprong was voor ’t Zand al dusdanig groot, dat dit niet meer mis kon gaan. Naast twee flessen wijn ontving zij ook een trofee die meeging naar haar woonplaats Utrecht.

De laatste dagwinnaar was L.J.W. Schilder. De liefhebber tipte Be the best Norg, Ipse LB, Attila en Umberto. Omdat niemand bonuspunten scoorde met winnaar Zero Option Lane was 29 punten voldoende.

Eindwinnaar Violette Venneman heeft zojuist haar trofee ontvangen.

Leon Zoetemelk eindigde als tweede en won een fles wijn.

Henk Timmer kreeg in ’t Zand zijn prijs voor de tweede periode en besliste later ook de strijd om de derde plaats in zijn voordeel.

Bekijk de eindstand van de tipcompetitie in 2012.

 

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.