Tien van een Vriend: Stefan de Groot

20 juli 2013 08:21

Voor elke kortebaan loot de redactie van Kortebaandraverijen.nl één Vriend die zichzelf voorstelt aan de hand van tien punten. Enkele dagen voor de koers in Stompwijk is Stefan de Groot de gelukkige.

Naam: Stefan de Groot

Leeftijd: 31 jaar

Woonplaats: IJmuiden

Verdient de kost met/als: Ik ben online marketeer. In opdracht zorg ik ervoor dat een website een prominente plaats heeft in de zoekmachines. daardoor goed wordt bezocht en de bezoekers acties verrichten.

Hobby’s naast de kortebaan: Actief: Tennis, pokeren en golfen. Passief: Voetbal in binnen- en buitenland.

Favoriete kortebaan: Santpoort. Ik ben vijftien jaar geleden in aanraking gekomen met de kortebaan toen ik in IJmuiden ben gaan wonen. Ik ging met vrienden mee naar de kortebaan van Santpoort en was direct verkocht. Waar een klein dorp groot in kan zijn. De sfeer, de totale ambiance, echt geweldig!

Favoriete pikeur: Wim van der Mespel.

Bezoekt hoeveel kortebaan per jaar: 3 á 4.

Zet in de voor jou juiste volgorde. Een kortebaan is voor mij sport, spel en gezelligheid: Gezelligheid, Spel  – Sport

Heb je een tip om de kortebaansport nog populairder te maken?: Ik vind het goed dat er steeds meer grote schermen langs de baan worden geplaatst. Daarmee heb je de mogelijkheid de koers nog beter te volgen. Ik zou graag zien dat tijdens de koers de pikeurs worden geïnterviewd, zodat je vanaf dat beeldscherm nog meer over de koers en de paarden te weten komt.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.