Tien van een Vriend: Jasper Lucas

28 april 2012 07:40

Voor elke kortebaan loot de redactie van Kortebaandraverijen.nl één Vriend die zichzelf voorstelt en zijn tips geeft voor de koers aan de hand van tien punten. Met de genoemde paarden scoort de Vriend punten, gelijk aan de reguliere tipcompetitie. Hiervoor houden we een ranglijst bij. De Vriend die de meeste punten scoort, mag zich aan het einde van het seizoen MeesterTipper noemen! Voor Helmond is Jasper Lucas de gelukkige.

1. Naam: Jasper Lucas

2. Leeftijd: 26

3. Woonplaats: Wateringen

4. Verdiend de kost met/als: Ik werk in eet- en wedcafé De Bonte Haas. Verder ben ik werkzaam bij impresariaat Jaqcues Senf & Partners en rond ik mijn studie Facility Management af aan de Haagse Hogeschool.

5. Hobby’s naast de kortebaan: Naast het organiseren van kortebaandraverij Wateringen, houd ik van een kaartje leggen en dan met name klaverjassen en pokeren. Verder kom ik graag op de koers en houd van gezelligheid.

6. Favoriete kortebaan
: Niet helemaal objectief, maar de kortebaan van Wateringen staat wel in mijn top drie. Verder kom ik graag op dé draf- en renbaan van Nederland: Duindigt.

7. Favoriete pikeur: Op de langebaan kies ik voor Hugo Langeweg jr. Hij rijdt altijd om te winnen en heeft een goed koersinzicht. Op de kortebaan kies ik voor de jonge pikeurs Christophe de Groote, Josette en Manon Pools, Wim van der Mespel en Robin Bakker. Daar moeten we de komende jaren de kortebanen mee vullen.

8. Bezoekt hoeveel kortebanen per jaar: 10

9. Winnaar kortebaan Helmond: Gilbert CR.

10 Drie andere finalisten: Yfrie Beemd, Zephir en Le Dream.

Word ook Vriend van de Kortebaan!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.