Tien van een Vriend: Casper Brussee

2 juli 2013 09:58

Voor elke kortebaan loot de redactie van Kortebaandraverijen.nl één Vriend die zichzelf voorstelt aan de hand van tien punten. Enkele dagen voor het Nederlands kampioenschap in Warmond is Casper Brussee de gelukkige.

1 Naam: Casper Brussee

2 Leeftijd: 66 jaar

3 Woonplaats: Leiden

4 Verdient de kost met/als: Ik ben gepensioneerd. Voorheen werkte ik op de tuinderij van mijn vader. Daarna ben ik conciërge geweest op een middelbare school.

5 Hobby’s naast de kortebaan: Mijn volkstuin verzorgen, tennissen, voetbal en wielrennen. Ik ga al ruim twintig jaar met een busreis naar de Tour de France. Daarnaast ben ik supporter van de basketbalploeg ZZ Leiden.

6 Favoriete kortebaan: Voorschoten. Mijn vrienden maken daar een hele happening van met hapjes en drankjes. Geweldig!!

7 Favoriete pikeur: Dat is een lastige keuze. Elke pikeur doet zijn stinkende best, maar ik ga voor Wim van der Mespel.

8 Bezoekt hoeveel kortebanen per jaar: Ik schat ongeveer vijftien. Ik mis er verschillende tijdens de Tour de France. Als ik niet ga, probeer ik de koers via Twitter te volgen

9 Zet in de voor jou juiste volgorde. Een kortebaan is voor mij: Sport, Spel, Gezelligheid: Gezelligheid, sport, en spel.

10 Heb je een tip om de kortebaansport nog populairder te maken? Probeer elke kortebaan zo snel mogelijk te laten verlopen, zodat je voor zes uur een winnaar hebt. Nieuwe bezoekers van de kortebaan zullen naar mijn idee niet snel naar een volgende kortebaan gaan wanneer het te lang duurt.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.