Geef je op als als Super Vriend en word mede-eigenaar!

22 maart 2019 06:29

De Super Vrienden gaan dit jaar opnieuw de strijd aan met Emi van Jip. Bij voldoende aanmeldingen kan trainster Caroline Aalbers ook de mogelijke nieuwe aanwinst Gaya Vip inzetten. Mocht één van de paarden niet voldoen of om een andere reden afhaken, heeft ‘de stal’ Fip Junior achter de hand. Een unieke kans: drie paarden voor de prijs van één!

Voor eenmalig 121 euro kun je het hele kortebaanseizoen ervaren hoe het is om eigenaar van een kortebaner te zijn. En wellicht dus zelfs van twee of drie paarden! Om van deze constructie gebruik te kunnen maken, hebben we 150 aanmeldingen nodig! Kortebaandraverijen.nl roept iedereen op die wil meedoen, om zich zo snel mogelijk aan te melden. Hierdoor kunnen we een goede inschatting maken of we het beoogde aantal Super Vrienden halen.

Voorstel

Caroline Aalbers en John Dekker probeerden eerder al Gaya Vip en Fip Junior (allebei van vader Pim Wielinga en moeder Vip van Jip) op de trainingsbaan in Callantsoog. Beide paarden zijn in het bezit van Jan Beemsterboer. Enthousiast stuurden zij een video en deden ons bovenstaand voorstel.

Caroline Aalbers (Gaya Vip) en John Dekker (Fip Junior) testen de mogelijke paarden van de Super Vrienden.

De redactie van Kortebaandraverijen.nl vindt het een geweldig idee. Het sluit volledig aan met wat wij beogen: Nederlandse paarden gefokt door een liefhebber pur sang met daarachter een entrainement dat zich volledig geeft voor de kortebaan. Het is veel meer dan waar wij op gehoopt hadden.

Zoektocht

De zoektocht naar een eventueel tweede paard, naast Emi van Jip, is hiermee voltooid. Trainster, pikeur, eigenaar én de voltallige redactie van Kortebaandraverijen.nl zijn enthousiast. Wij hopen vurig dat de kortebaanliefhebbers dat ook zijn!

Wij weten nu waar wij aan toe zijn en vooral dat het van het allergrootste belang is dat wij de doelstelling van 150 Super Vrienden gaan halen. Het woord is aan ons én aan alle kortebaanliefhebbers! Wanneer jij met de aangeboden deal eens bent en zin hebt in een geweldig kortebaanseizoen geef je dan nu direct op als ‘Super Vriend’. En nog mooier: Zorg ervoor, dat ook je kortebaanmaatjes zich opgeven!

Victoria Park Wolvega 25-01-2019 Koers 7 Ivar - Tom Kooyman
Gaya Vip en fip Junior koersten vorige week op Victoria Park en eindigden als tweede en derde.

Blijf niet aan de kant! Met deze actie komt de kortebaan weer een stukje dichterbij van waar het hoort: bij de ‘gewone’ kortebaanliefhebber! Bovendien helpen wij met elkaar het circuit aan extra paarden. Voor éénmalig 121 euro ben je een heel kortebaanseizoen lang, mede-eigenaar van twee en wanneer nodig drie paarden. Wie kan dat zeggen?

Aanmelden kan via onderstaand linkblok. Heb je een vraag? Stuur deze dan naar [email protected]

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.