Super Vrienden gaan kortebanen met Emi en Gaya!

24 april 2019 21:18

De redactie van Kortebaandraverijen.nl heeft definitief besloten om komend seizoen naast Emi van Jip ook met Gaya Vip (foto) te gaan kortebanen namens de Super Vrienden. Met het doorhakken van deze knoop weet iedereen waar hij of zij aan toe is: eigenaar Jan Beemsterboer, trainster Caroline Aalbers, pikeur John Dekker en iedereen die zich heeft aangemeld.

Dit betekent dat Caroline Aalbers komend seizoen voor elke kortebaan een paard van de Super Vrienden kan inschrijven. Hiermee ondersteunt de actie elke organiserende vereniging of stichting met een deelnemer. Bovendien is de kans bijzonder groot dat een Super Vriend zijn ‘eigen’ paard in actie kan zien op zijn favoriete baan.

Eigenaar Beemsterboer en trainster Aalbers hebben bovendien Fip Junior beschikbaar gesteld voor de actie Super Vrienden. Mocht Emi van Jip of Gaya Vip een blessure oplopen of om een andere reden gedurende een langere periode niet kunnen deelnemen, kan Fip Junior als ‘reservepaard’ worden ingezet.

Caroline Aalbers (Gaya Vip) en John Dekker (Fip Junior) hebben de paarden van de Super Vrienden al getest op de trainingsbaan in Callantsoog.

Financieel risico

Met het nemen van de beslissing om definitief met Emi van Jip en Gaya Vip te gaan kortebanen, neemt de redactie van Kortebaandraverijen.nl een financieel risico. Op het moment van dit besluit waren er immers ‘slechts’ 85 aanmeldingen, terwijl er minstens 130 Super Vrienden nodig zijn.

Kortebaandraverijen.nl heeft daarom de Super Vrienden gevraagd een extra bijdrage te doen door middel van het kopen van een extra half of heel aandeel. Uiteraard is dit absoluut geen verplichting en respecteren wij elk besluit. Bovendien is het prijzengeld van vorig jaar gebruikt waardoor de Super Vrienden die vorig jaar al meededen nu ruim 1,1 aandeel hebben.

Emi van Jip gaat net als vorig jaar kortebanen voor de Super Vrienden.

Aanmelden

Iedereen die zich alsnog wil aanmelden als Super Vriend heeft daarvoor nog tot en met woensdag 8 mei de tijd. De kosten bedragen eenmalig 121 euro inclusief BTW. Hiervoor huur je dus samen met andere liefhebbers twee paarden (met één ‘reservepaard’) gedurende het kortebaanseizoen, van 1 mei tot en met 31 oktober. Je steunt hiermee de sport en ervaart op een laagdrempelige en unieke wijze hoe het is om eigenaar te zijn van een kortebaner!

Heb je vragen over de actie Super Vrienden? Stuur dan een mail naar [email protected]

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.