Stem op de Vereniging van het Jaar!

5 oktober 2012 14:47

Wie wordt de opvolger van Bemmel? Of gaat het Gelderse dorp opnieuw met de overwinning aan de haal? De afgelopen vier edities bepaalde de redactie van het Kortebaanjaarboek de Vereniging van het Jaar. Vanaf dit jaar krijgt ook het publiek de kans zijn voorkeur uit te spreken!

Alle Vrienden van de kortebaan (momenteel zo’n 90 liefhebbers) kunnen van dinsdag 16 oktober tot en met maandag 22 oktober hun vijf favoriete kortebanen aanwijzen door een mail te sturen naar [email protected] Eén daarvan moet worden aangewezen als de favoriete kortebaan. De criteria hiervoor mag je zelf bepalen. Welke kortebaan heeft de meest professionele uitstraling? Welke kortebaan is het meest gezellig? Welke kortebaan zit het meest in de lift? En welke kortebaan had de mooiste koers?

Op basis van de stemmen blijven er vijf verenigingen over. De redactie van Kortebaandraverijen.nl kiest hieruit vervolgens de Vereniging van het jaar. Hierbij wordt gekeken naar een mix van bovenstaande criteria. De vereniging met de meeste stemmen bij het publiek heeft voorafgaand aan het overleg een grote voorsprong. Tijdens de vergadering van de Kortebaanbond in november maakt de redactie de winnaar bekend!

Erelijst Kortebaandraverijen.nl Vereniging van het Jaar:
2011 Bemmel
2010 Lisse
2009 Lisse
2008 Nootdorp

Word vriend van de Kortebaan!

Foto: www.supersprinters.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.