Reinier Spiegeler eerste dagwinnaar in 2012

1 mei 2012 06:00

Reinier Spiegeler heeft de eerste dagprijs in de Kortebaandraverijen.nl tipcompetitie gewonnen. De liefhebber uit Voorschoten tipte van de finalisten alleen Wala Alki niet, maar compenseerde dit met het voorspellen van de juiste winnaar Tusee JL. Dankzij het vroege invullen van het tipformulier troefde hij Joris Duivenvoorden, Mardina Woord en John Bouma af die eveneens 32 punten scoorden. Spiegeler krijgt van Runnerz een maand gratis koersbeelden aangeboden.

John Bouma was de enige die alle finalisten goed voorspelde. Omdat hij Gilbert C.R. op de eerste plaats tipte liep hij echter de vier bonuspunten van Tusee JL mis.

De eerste ronde van de tipcompetitie in 2012 was direct een succes. Maar liefst 221 mensen vulden het formulier in. Helaas is een aantal inzendingen niet compleet. Om mee te kunnen blijven doen aan de tipcompetitie hebben we een voornaam of voorletters en een achternaam nodig. Het gebruik van bijnamen of alleen een voor- of achternaam is niet toegestaan!

Bekijk de dagscore in Helmond.

Prijswinnaars kunnen hun prijs verzilveren door een mail met contactgegevens te sturen naar Daniel Busstra: daniel.busstra@sportech.net

Foto: www.supersprinters.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.