Publiek is donderdag welkom bij kortebaan Duindigt

12 juli 2021 14:01

Liefhebbers die donderdag de kortebaan op Duindigt (aanvang 15.30 uur) willen bezoeken, zijn van harte welkom. De renbaan is een zogenaamde doorstroomlocatie en mag daarom maximaal één bezoeker per 5m2 ontvangen.

De kosten bedragen 5 euro per persoon. Dit is een bijdrage om de vrijwilligers op Duindigt tegemoet te komen. De koers wordt, net als vorig jaar, verreden op de sintelbaan. Thuisblijvers kunnen de koers ook volgen via een livestream van BES Event Service op deze website en die van ZEturf. Uiteraard zorgen wij ook voor een liveverslag via Twitter. Zonder nieuwe aanscherping van de coronamaatregelen wordt de kortebaan op Duindigt op donderdag 29 juli verreden onder dezelfde voorwaarden.

Geen publiek in Emmeloord

Mogelijk is er geen publiek welkom tijdens de kortebaan in Emmeloord op donderdag 5 augustus. Het bestuur van de grasbaan heeft de reguliere meeting van woensdag 21 juli geannuleerd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Voor de Kortebaanbond is annuleren echter geen optie, waardoor de kortebaan waarschijnlijk achter gesloten deuren wordt afgewerkt. Uiteraard is de koers dan te volgen via de livestream of Twitter.

De Kortebaanbond onderzoekt momenteel de mogelijkheid om in de week van 19 juli (bijvoorbeeld op donderdag 22 juli) een extra kortebaan (zonder publiek) af te werken op het gras van Emmeloord.

Online wedden

Ben je niet aanwezig of wil je niet in de rij staan voor het plaatsen van een weddenschap? Maak dan een account aan bij ZEturf en plaats je weddenschappen online. Via onderstaand linkblok krijg je een mooie welkomstbonus!

 

Tags: ,

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.