Oproep: Alles over het NK in Voorschoten van 1999!

3 juni 2014 12:42

De Stichting Comité Paardensport Voorschoten organiseert op maandag 28 juli het Nederlands Kampioenschap Kortebaan. 15 jaar geleden, in 1999, deden zij dit ook. Het werd om meerdere reden een gedenkwaardig kampioenschap.

Kortebaandraveijen.nl wil in het kader van het te organiseren NK nog eenmaal die bijzondere gebeurtenissen naar boven halen. Wij hebben zelf onze herinneringen, maar willen dit graag aanvullen met de informatie van andere liefhebbers of betrokkenen. Wij zoeken mensen die ons iets over de koers en het evenement kunnen vertellen. Wij denken dan onder andere aan de eigenaren, verzorgers, trainers en andere betrokkenen van de paarden Third Man (uiteindelijke winnaar) en de nummer twee Super Leo.

Was je gewoon toeschouwer en herinner je de koers nog? Laat het ons weten. Elke informatie is welkom! Misschien ben je nog in het bezit van een programmaboekje van die dag of nog mooier van foto’s en/of amateurbeelden. Wij vragen jou deze aan ons ter beschikking te stellen. Wij proberen er dan een mooi item voor de site van te maken.

Reageren kan door een mail te sturen naar [email protected]. Alvast bedankt!

Tags:

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.