Ook Wateringen gaat dit jaar niet door

8 mei 2013 10:04

De kortebaankalender voor 2013 wordt kleiner. Na Noordwijk heeft ook Wateringen aangegeven dit jaar niet te organiseren.

Voorzitter Jasper Lucas geeft aan dat er geen financiële oorzaak is voor de annulering. “We moesten hard aan de sponsoring trekken, maar we kregen het wel altijd voor elkaar. We zijn bij de Bonte Haas (het eetcafé dat voor een groot deel achter de organisatie stond red.) twee keer zo groot geworden. Ook ik heb een nieuwe functie en andere taken. Er is niemand meer die drie maanden kan vrijmaken om vrijblijvend met de kortebaan bezig te zijn.”

Lucas betreurt de beslissing, maar houdt hoop dat de kortebaan in de toekomst een vervolg krijgt. “Wij hebben niemand kunnen vinden die onze taken wilde overnemen. Ik hoop dat dit een wekker is voor Wateringen en omgeving en dat iemand in de regio die de sport een warm hart toedraagt, ons werk wil overnemen.”

Eerder werd al bekend dat Noordwijk dit jaar geen kortebaan organiseert. Ook de nieuwe kortebanen van Egmond aan Zee en Oostzaan gaan in 2013 niet door.

Foto: www.supersprinters.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.