Nederlands Kampioenschap verplaatst naar 4 september op Duindigt

19 augustus 2021 15:36

De kortebaan in Hoofddorp  is verplaatst naar de Renbaan Duindigt in Wassenaar en wordt een week eerder gehouden. De officiële start op zaterdag 4 september is om 13.30 uur en publiek is welkom.

Met veel inzet heeft het bestuur van de Stichting Kortebaandraverij Hoofddorp de afgelopen weken geprobeerd om de benodigde vergunningen te verkrijgen, maar gezien de huidige coronamaatregelen is dit onmogelijk gebleken.

Aangezien Hoofddorp dit jaar het Nederlands Kampioenschap mag organiseren, heeft het bestuur alles op alles gezet om het evenement toch door te kunnen laten gaan. Dat is gelukt. Het bestuur van Duindigt verleent alle medewerking. Uiteraard zijn wel alle geldende coronamaatregelen van kracht.

Duindigt en Emmeloord

Hoofddorp is de derde organisatie die zijn kortebaan verplaatst naar Duindigt. Op donderdag 29 juli vond de kortebaan Nootdorp plaats op de renbaan in Wassenaar. Warmond organiseert hier zijn koers op zaterdag 28 augustus. Santpoort (donderdag 5 augustus) week voor zijn kortebaan uit naar Emmeloord. Ook de Kortebaanbond organiseerde een kortebaan op Duindigt en Emmeloord.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.