Ook Enkhuizen krijgt groen licht voor kortebaan

16 september 2021 10:03

Na Medemblik gaat op donderdag 23 september ook de kortebaan van Enkhuizen door. De koers over de Paktuinen is alleen te bezoeken met een polsbandje in combinatie met een QR-code, vaccinatie- of recent negatief testbewijs. Ook moet je een identiteitsbewijs kunnen tonen. De kortebaan begint om 13.30 uur.

De polsbandjes (maximaal vier per persoon) zijn verkrijgbaar in de voorverkoop in De Nieuwe Doelen in Enkhuizen op zaterdag 18 september tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Er is ook voorverkoop bij de kassa’s op de baan op donderdag 23 september vanaf 10.30 uur.

De kosten bedragen 6 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 2 euro. Een tribunekaart kost 1,50 euro extra. De baan is alleen toegankelijk via de Spoorstraat en de Wilhelminabrug. Houd voor meer informatie de kanalen van de Enkhuizer Harddraverijvereniging in de gaten.

Eerste reguliere kortebanen

De kortebanen in Medemblik en Enkhuizen zijn de eerste ‘reguliere’ kortebanen die doorgaan sinds de uitbraak van de coronapandemie. Hierna is er nog hoop op kortebanen in Lisse (donderdag 30 september) en ’t Zand (zaterdag 9 oktober).

Tags:

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.