Lindsey Pegram maakt na ruim tien maanden haar rentree in Venhuizen

25 mei 2023 12:15

Lindsey Pegram keert dinsdag na lang blessureleed weer terug op de kortebaan. De pikeur neemt in Venhuizen plaats op de sulky van Southwind Raptor, de absolute grootverdiener die al twee keer tweede werd in het Westfriese dorp. De aanvang op de nieuwe locatie aan de Twijver is om 13.00 uur. De eerste start valt omstreeks 13.30 uur.

Een rugblessure hield Pegram ruim tien maanden aan de kant. De start van het nieuwe seizoen kwam nog te vroeg, maar op ‘Pinkster 3’ zit ze eindelijk weer op de sulky. Hiermee is de gouden combinatie met Southwind Raptor hersteld. Samen wonnen zij maar liefst tien kortebanen. Of zij direct in Venhuizen kunnen toeslaan, is nog maar de vraag. Southwind Raptor maakt zijn seizoensdebuut. Mogelijk is hij dus nog niet in koersconditie. Op snelheid is het ‘paard van het jaar 2022’ een absoluut fenomeen.

IJzersterke tegenstand

In Venhuizen krijgt de combinatie ijzersterke tegenstand. Epoque en Candy Blue Chip, de winnaars van de kortebanen in Assendelft en Wognum, zijn allebei van de partij. De manier waarop zij hun koersen wonnen belooft weinig goeds voor de concurrentie. De twee grootste troeven van Stal de Groningers (vorig jaar nog winnaar in Venhuizen met Panic Launcher) zijn met kampioenspikeur Rick Wester de twee logische favorieten.

Misschien kan Medusa J opnieuw verrassen. De vierjarige vosruin eindigde bij zijn debuut in Assendelft samen met pikeur John Dekker direct als tweede. Nu hij wellicht beter begrijpt wat er van hem gevraagd wordt, komt hij op ‘Pinkster3’ mogelijk nog sterker voor de dag. Dat het paard uit de stal van Caroline Aalbers als enige start vanaf slechts 270 meter is een groot voordeel.

Zet online in!

Je hoeft dinsdag niet in de rij te staan voor een weddenschap op de kortebaan in Venhuizen. Je kunt jouw weddenschappen ook online plaatsen via onderstaande banner. Als nieuwe klant maak je bovendien aanspraak op een welkomstbonus tot 40 euro. Je kunt ook hier klikken!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.