Nog 60 Super Vrienden nodig voor tweede kortebaner

15 april 2019 11:33

De redactie van Kortebaandraverijen.nl heeft de grens verlaagd om naast Emi van Jip met een tweede paard te gaan kortebanen. Een aantal van 150 Super Vrienden lijkt momenteel niet haalbaar. Een totaal van 130 is dat nog wel.

Wanneer het lukt om 130 liefhebbers zich te laten aanmelden, krijgen de Super Vrienden er zonder extra kosten naast Emi van Jip ook Gaya Vip bij. Mocht één van de paarden niet voldoen of bijvoorbeeld geblesseerd raken, hebben trainster Caroline Aalbers en eigenaar Jan Beemsterboer het paard Fip Junior achter de hand. Op deze manier kan er voor elke kortebaan minstens één paard worden ingeschreven. Een goede stimulans voor de organiserende verenigingen en stichtingen én de kortebaansport in het algemeen.

Goede hoop

Voor eenmalig 121 euro (inclusief BTW) ben je het gehele seizoen Super Vriend. Vorig jaar meldden 87 mensen zich aan. Zij wonnen met elkaar met Emi van Jip de kortebaan van Warmond. De merrie eindigde ook als vijfde in Wognum en Roden.

De redactie van Kortebaandraverijen.nl heeft goede hoop dat het aantal van 130 Super Vrienden wordt gehaald. Nog altijd komen er aanmeldingen binnen. Bovendien is de actie één van de thema’s tijdens de Kortebaandag op Alkmaar. Alle aangemelde Super Vrienden die op deze dag aanwezig zijn, maken bovendien kans op een extra aandeel!

 

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.