NK in Warmond: Van der Blonk vs.Pools

4 juli 2013 20:57

De strijd om het Nederlands kampioenschap op de Herenweg in Warmond lijkt uit te draaien op een confrontatie tussen de twee beste entrainementen van dit moment: die van Andries en Frans van der Blonk en Aad Pools. Of weet een andere deelnemer de meest prestigieuze kortebaan van het seizoen te winnen?

Wij kiezen op basis van zijn imponerende prestatie in Sassenheim voor Andrea Swagerman (foto). Ook stalgenoot Co Swagerman schatten wij hoog in. Zowel Andrea als Co hebben een voorsprong van respectievelijk vijf en tien meter op hun grootste concurrenten Blackpearl Trans R, Tusee JL en Black Beauty Venus. Lees er meer over in onze voorbeschouwing, die wij speciaal voor onze kortebaanpartner Warmond schreven. Het belooft zaterdag een spannende strijd te worden!

Belangrijk voor de bezoekers van het Nederlands kampioenschap in Warmond: in tegenstelling tot wat de gele informatieborden langs de weg doen vermoeden, is Warmond vanuit richting Den Haag/Wassenaar via afrit 6 (A44), Oegstgeest Noord prima te bereiken!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.