Nieuwe website en tientallen jaren terug in de tijd

9 december 2016 14:52

De redactie van Kortebaandraverijen.nl zit niet stil in de winter. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website en het uitbreiden van het archief.

Tot afgelopen zomer was het archief van Kortebaandraverijen.nl compleet tot 1995. Inmiddels is de redactie, met hulp van het NDR Museum en het Archief NDR, afgedaald tot 1965. Alle uitslagen en deelnemende paarden tot die tijd zijn boven water gekomen, inclusief vele verslagen en foto’s. Het doel is om de komende maanden nog verder terug te gaan in de geschiedenis. Kortebaandraverijen.nl kan deze informatie gebruiken om er de prestaties van nu mee te vergelijken. Hoe uniek is een zegereeks, wanneer won een pikeur voor het eerst, hoe vaak won een debutant? Het zijn zomaar wat vragen die tijdens de komende seizoenen beantwoord kunnen worden. Tevens zijn nieuwe rubrieken mogelijk zoals de meest winnende pikeurs en paarden en ‘vergeten’ kortebanen.

De karrenvracht aan nieuwe informatie en ideeën voor rubrieken zijn ideaal te combineren met de komst van de nieuwe website die naar verwachting in het voorjaar van 2017 online gaat. Hierop is alle informatie te vinden die de bezoekers gewend zijn. Het ontwerp echter, is volledig vernieuwd en de gebruiksvriendelijkheid wordt nog beter.

Tags: ,

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.