Nieuwe demonstratie Blackpearl Trans R

28 juli 2012 18:00

Blackpearl Trans R heeft ook haar derde start op de kortebaan omgezet in een overwinning. In een bomvol Voorschoten was de supermerrie samen met Aad Pools met overmacht de sterkste. In de finale versloeg de combinatie Zephir en Denise Pennekamp. Gilbert C.R. en Christophe de Groote legden beslag op de derde plaats. Arctic Challenge met Wim van der Mespel en later Cees Imming eindigde als vierde.

Voor de concurrentie zal het een opluchting zijn dat Blackpearl Trans R voortaan haar vierjarige ontheffing kwijt is, want het lijkt zo goed als zeker dat op deze afstand de merrie niet te kloppen is. Tegenstanders als Attila, Gilbert C.R. en Zephir kwamen gedurende de middag niet eens in de buurt van de winnende combinatie.

Zephir eindigde bijgeloot als tweede. Na in de derde omloop verloren te hebben van Gilbert C.R., vervolgde hij zijn koers als ‘lucky loser’. Stalgenoot Arctic Challenge werd vervolgens in de halve finale verslagen. In de troostfinale was Gilbert C.R. (die met Franse kap weer goed van start kwam) na een kamprit te sterk voor Arctic Challenge.

Lees vanaf vrijdag het uitgebreide verslag in Draf & Rensport.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.