Nieuw pak voor Lindsey Pegram

25 april 2013 15:27

Lindsey Pegram heeft een nieuw rijderspak in het aankomende kortebaanseizoen. De catchdriver verruilt het oranje, rood en wit voor het blauw-wit. Soul-Mate Nutrition is haar sponsor.

In Assendelft verschijnt Pegram aan de start met Ashley Boko en Zero Option Lane. Van de laatste heeft zij hoge verwachtingen, liet ze weten in de Kortebaanspecial van Draf & Rensport. “Hij is goed op weg. Ik denk dat hij er direct staat. Dat lukte vorig jaar natuurlijk ook, toen hij won in Assendelft.”

Meer ritjes

De catchdriver in dienst bij Cees Hetteling hoopt gedurende het seizoen op meer ritjes. “Umberto rijdt vanwege zijn winsom nu met leerling Jeffrey Mieras. In mijn ideaalbeeld gaat Umberto binnenkort naar 305 meter en kan ik hem weer rijden. Dat moet dan net op het moment zijn dat ook Zero Option Lane de laatste winsomhorde neemt en er weer een leerling achter moet.”

Tevens heeft Pegram een nieuwe troef: Celinecolinda DZ. De merrie won tijdens de Kortebaandag voor de stal van Cees Hetteling. “Ik heb haar zelf aangekocht en rijd haar het komende seizoen. Ik heb er vertrouwen in. Ze is pas vier jaar, dus doen we het rustig aan. Ze krijgt de tijd om te leren.”

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.