Nieuw contract BES Event Service en Kortebaanbond

15 april 2013 14:49

BES Event Service verzorgt na dit seizoen in elk geval nog vijf jaar de techniek op en rond de kortebaan. Het bedrijf uit Noordwijkerhout heeft onlangs een nieuw contract afgesloten met de Kortebaanbond.

Bjorn Waterreus is namens BES Event Service content met de samenwerking. “De afgelopen vier jaar hebben wij met veel plezier samengewerkt. We gaan de komende zes jaar op dezelfde voet verder. Achter de schermen blijven wij uiteraard op zoek naar vernieuwing.”

Draadloze apparatuur

De belangrijkste verandering ten opzichte van vorig jaar is de finish. De apparatuur wordt volledig draadloos en is onlangs getest op het entrainement van Jan van Dooyeweerd (zie foto). Ook biedt BES Event Service de videoschermen langs de baan voor een scherpere prijs aan bij de verenigingen. “We hebben geïnvesteerd in nieuwe techniek en hebben minder mankracht nodig. We kunnen hierdoor een betere prijs aanbieden. Hopelijk trekt dit nog meer organisaties over de streep.”

Waterreus heeft zich met zijn bedrijf ontpopt tot een niet meer weg te denken schakel binnen de kortebaanwereld. “Ik denk dat wij qua techniek de sport een stap verder hebben geholpen. In het eerste jaar was alles nog spannend. Elke baan was anders en daar moesten we op inspringen. Inmiddels is het routinewerk geworden. Het maakt deel uit van onze bedrijfsvoering. Alle medewerkers zijn op de hoogte. Ik hoef er niet elke keer zelf naar toe. Ik kan de jongens met een gerust hart op pad sturen.”

Foto: www.mbfotos.nl


TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.