Met de ‘Kortebaanbus’ naar de koers in 2013?

15 januari 2013 12:12

Stelt u zich eens voor. U rijdt naar een opstapplaats in uw woonplaats of buurgemeente, stapt in de klaarstaande ‘Kortebaanbus’ en wordt rond 13.00 uur afgezet vlakbij de baan. Precies een half uur nadat de winnaar is gehuldigd, vertrekt de bus weer vanaf de plek waar u eerder in de middag bent uitgestapt en wordt u weer veilig naar uw opstapplaats gebracht.

U kunt uw auto rustig laten staan. Uw partner kan er mee weg of anders: dit keer geen brandstofkosten. Geen parkeerproblemen en geen parkeergeld! Niet meer lopen naar de baan en dus ook geen gesjouw met stoeltjes en koelboxen. Nee, gewoon gezellig met elkaar naar de kortebaan. Gezellig betekent voor ons, vrolijk keuvelend en eventueel de koers voor en na beschouwen. Een feestbus is het natuurlijk niet.

TH. LUBBE REIZEN uit Zoeterwoude en Hilgersom Tekstproducties zetten zich er voor in om deze ‘Kortebaanbus’ in 2013 te laten rijden. Deze laatste stelt zichzelf en de site Kortebaandraverijen.nl beschikbaar om deze nieuwe activiteit te promoten en te coördineren.

Prijzen

De ritprijzen voor de ‘Kortebaanbus’ staan nog niet vast. Voorlopig gaan wij uit van zo’n 15 à 20 euro per persoon. De kortebaan van Roden nog even uitgezonderd. Natuurlijk gaan wij er alles aan doen om ook hiervoor een populaire prijs te vinden.

Wij kunnen het nu al hebben over details, maar belangrijker is: gaat u mee? Zonder dat u zich nu al hoeft op te geven, helpt u ons door uw mening te geven. Neem alstublieft de moeite door voor 31 januari 2013 de onderstaande vragen te beantwoorden en een mail te sturen naar [email protected]

Wij willen van de busreis geen ‘stopreis’ maken. Het aantal opstapplaatsen zal dus beperkt zijn. Waar deze opstapplaatsen komen, is onder andere afhankelijk van uw reactie! Bij voldoende positieve reacties kunnen wij het project uitvoeren!

Vragen ‘Kortebaanbus’

1. Naam        

2. Woonplaats

3. Hoeveel kortebanen bezoekt u per jaar?

4. Ziet u iets in het idee om de kortebanen te bezoeken met een bus? Ja of nee?

5. Wanneer uw antwoord nee is, wat is hiervoor de reden?
     Wanneer uw antwoord ja is, welke kortebanen zijn voor u interessant om met de bus naartoe te reizen?

Let op! U geeft zich met het beantwoorden van de vragen niet op. Wij hebben uw mening nodig om met dit project verder te gaan!

Bij voorbaat dank! 

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.