Laat jouw mening over de kortebaansport weten!

19 oktober 2018 11:03

Het kortebaanseizoen 2018 zit erop. Het was een hectisch seizoen, met hoogte- en dieptepunten. Als dieptepunten kunnen wij onder andere de annulering van Vroomshoop noemen en de door het extreem warme weer afgelaste kortebaan van Voorschoten. Dat Nootdorp zijn annulering door hetzelfde extreme weer, precies twee maanden later op 7 oktober, teniet deed, vonden wij dan weer een hoogtepunt.

Ook de eerste kortebaan van Schiermonnikoog scharen wij onder de hoogtepunten van het seizoen 2018. Al was dat dan meer de totale beleving van de dag zelf. ‘Heemskerk’ beleefde een kortebaan waarvan je op de dag zelf kon spreken van een dieptepunt, later in de annalen van de kortebaan zal er ongetwijfeld gesproken worden van een hoogtepunt. Zo zijn er nog veel meer verhalen te vertellen over het totale kortebaanseizoen 2018.

Evaluatie

Niet alles ging goed, niet alles ging fout. Alles wat goed gaat (en er gaat heel veel goed) valt niet op. Maar niet te ontkennen valt dat er tijdens het kortebaanseizoen dingen gebeuren die beter niet, of beter zouden moeten. Elke vaste volger weet er wel één of meer te noemen. Vaak worden deze zaken langs de baan benoemd en besproken. Soms ook, spreekt men er een NDR-official erop aan, die er op dat moment niets mee kan en het maar van zich af laat glijden.

Voor het eerst werd er een kortebaan verreden op Schiermonnikoog.

Het is een goede traditie dat na het kortebaanseizoen afgevaardigden van de NDR, trainers, pikeurs én de Kortebaanbond met elkaar in gesprek gaan en het afgelopen kortebaanseizoen evalueren. Hoewel de redactie van Kortebaandraverijen.nl daarbij niet aanwezig is, worden wij wel gevraagd zaken en feiten in te brengen. De redactie is dat ook dit jaar weer van plan, maar wil ook alle liefhebbers in staat stellen haar mening over het seizoen te geven.

Stuur een reactie

Wij nodigen daarom alle kortebaanliefhebbers uit zijn of haar mening over het kortebaanseizoen 2018 naar ons te sturen. En nog belangrijker, stuur ons een mogelijke oplossing voor een probleem! De redactie zal deze meningen ordenen. Daarbij voegen wij onze eigen mening en gezamenlijk sturen wij dit als een rapport naar de NDR en Kortebaanbond. Tijdens genoemde evaluatie zal dit dan besproken worden. Ook zal ons rapport online te lezen zijn. Stuur jouw reactie voor maandag 29 oktober 2018 naar info@kortebaandraverijen.nl. Wij letten niet op taal- of spelfouten, maar houd het wel kort en netjes. Anonieme reacties worden niet door ons gelezen. Alvast bedankt!

Redactie Kortebaandraverijen.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.