Kortebaners in finale Regio Challenge

11 januari 2018 16:13

Barbert (Jaap van Rijn), Gently Boko (Danny Brouwer) en Judge Vrijthout (Ruud Pools) komen vrijdag in actie tijdens de finale van de Regio Challenge Alkmaar op Victoria Park. Het drietal verdiende voldoende punten op het Alkmaars Ovaaltje om voor de eerste prijs te strijden van 3.000 euro.

Tijdens de tweede koers van de avond (start 18.10 uur) komen elf paarden in actie. Barbert is na vier zeges op rij in Alkmaar bijzonder kansrijk voor een nieuwe overwinning. Hij krijgt echter flinke concurrentie, onder andere van de nog ongeslagen Giant Shadow. De ruin heeft Finn Verkaik als pikeur. Hij werd onlangs gekroond tot leerlingkampioen van 2017.

Wedden

Runnerz heeft een mooie aanbieding voor alle kortebaanliefhebbers. Iedereen die nu een account aanmaakt op de website van de wedorganisatie en inzet op de langebaan kan een welkomstbonus van maar liefst 25 euro krijgen! Je bestudeert thuis op je gemak de deelnemers, hoeft niet in de rij te staan en zet via Runnerz.nl direct in! Klik op onderstaande banner en meld je aan!

Runnerz.nl - wedden op paarden - €10 welkomstbonus!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.