Kortebaners aan de start in Joure

27 juli 2020 16:07

Meerdere kortebaners komen woensdag in actie tijdens de eerste graskoersen van het seizoen. De meeting in Joure start om 16.00 uur.

Voor de kortebaanvolgers is de zesde koers (start om 18.30 uur) het meest interessant. Dan maakt Blackpearl Trans R (foto) haar rentree, nadat ze onlangs al goed kwalificeerde op Victoria Park in Wolvega. Samen met Aad Pools treft ze onder andere stalgenoot Janus Boshoeve, die terugkeert na een blessure. Ook Banter Boy, Fleur Swagerman en Spark Him Lyra zijn bekend op de kortebaan.

Ook de slotkoers, de zevende, is bijzonder. Dan komt Calistokingsdeep met Willem Brouwer in actie. In deze amateurkoers starten ook Loverboy Vrijthout en Broer van Bremen. Caroline Aalbers rijdt voor de Super Vrienden Fip Junior. De hengst komt in koers twee in actie en treft daarin onder andere Ipson Boko en de beoogd kortebaner uit Denemarken Annabella L C H. In de vierde koers starten Ida Swagerman, Fabiene en Lannoo EV. In deze koers is Gaya Vip geschrapt vanwege een blessure.

Welkomstbonus van 25 euro

Helaas is er geen publiek welkom op de grasbaan in Joure. Via onderstaand linkblok kun je de gratis beelden bekijken. Bovendien kun je hiermee gebruik maken van de welkomstbonus van Runnerz. Wanneer je 50 euro inzet, krijg je maar liefst 25 euro terug.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.