Gezocht: Nieuwe redactieleden Kortebaandraverijen.nl

17 januari 2020 13:33

De redactie van Kortebaandraverijen.nl vindt dat de verslaggeving rondom de kortebaan grootser en altijd beter kan. De populariteit van de sport groeit en de mogelijkheden voor communicatie breiden zich nog altijd uit. Daar gaan wij graag in mee, maar wanneer de redactie zich niet uitbreidt, zijn wij bang dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het gebodene.

De redactie van Kortebaandraverijen.nl juicht de groei van de kortebaansport van harte toe. Sterker, het was en is altijd ons doel! Daarom willen wij er alles aan doen die groei te ondersteunen met goede en kwalitatief hoogstaande verslaggeving. Om aan dit laatste te voldoen is uitbreiding van onze redactie een ‘must’. Het is hierom dat de redactie op zoek is naar kortebaanliefhebbers die tijd hebben de sport op de voet te volgen en ons kunnen helpen met het maken van foto’s, het maken van video- en audioreportages of het schrijven van artikelen.

Ontwikkelen

Onze voorkeur gaat uit naar kortebaanliefhebbers die zich in de bovengenoemde werkzaamheden willen ontwikkelen en het kortebaanseizoen 2020 (mei – oktober) zien als een leerproces. Uiteraard staan creativiteit en zelfontplooiing bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding. Wij streven naar meerdere kandidaten zodat wij volgens ‘rooster’ kunnen gaan werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenomschreven werkzaamheden? Mail jouw kwaliteiten dan voor 1 februari naar Mathieu Hilgersom: info@kortebaandraverijen.nl. Geef daarbij aan, in welke specifieke onderdelen van verslaggeving je geïnteresseerd bent.

Tags:

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.