Kortebaandraverijen.nl gaat door in de winter

13 oktober 2012 13:24

Het seizoen is bijna op zijn einde. En dus neemt ook Kortebaandraverijen.nl na de kortebaan in ’t Zand gas terug. Vanaf vrijdag 6 april heeft de redactie elke dag minstens één bericht geplaatst. Dit ritme wordt  logischerwijs doorbroken. Toch blijft de site ook de komende maanden de moeite waard.

Zo blijven we de kortebaners op de langebaan volgen. Wanneer één van hen een bijzondere prestatie neerzet, bericht Kortebaandraverijen.nl daarover. Daarbij heeft de redactie een grote bron aan cijfers en statistieken van het afgelopen seizoen. Daar zijn interessante en leuke berichten van te maken. Ook is er nog (niet vertoond) videomateriaal.

Tevens nodigen wij de ‘Vrienden’ uit hun wetenswaardigheden naar de redactie te sturen. Bij geschiktheid worden ook deze berichten op de site geplaatst.

In november vindt de jaarvergadering van de Kortebaanbond plaats. Daar is de redactie aanwezig. Tevens wordt dan de Vereniging van het Jaar bekendgemaakt. En hoe zit het met de reglementen voor het nieuwe seizoen? En hoe ziet de kalender voor 2013 er uit? Kortebaandraverijen.nl houdt u op de hoogte.

Foto: www.supersprinters.nl

 

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.