Koers over 1100 meter op programma in Alkmaar

26 december 2017 08:51

Drafcentrum Alkmaar heeft woensdag weer een koers over 1100 meter opgenomen in het programma. Acht paarden komen over de sprintafstand aan de start met Barbert als blikvanger.

Barbert won zijn laatste drie koersen op het Ovaaltje, waarvan één keer over 1100 meter. De ruin van Stal de Groningers is dan ook de logische favoriet. De Amerikaan treft onder andere Bronco Boko en Andrea Swagerman. De start van deze negende koers staat gepland om 17.29 uur.

De deelnemers:
1. Elma Alki – Rob de Vlieger
2. Barbert – Jaap van Rijn
3. Cassandra D – Elco Korrel
4. Quiby des Caillons – Manon Pools
5. Dario Prof – Heidi Appel
6. Andrea Swagerman – Frans van der Blonk
7. Bronco Boko – Tom Kooyman
8. Zur Beuckenswyk – Dennis Minnema

Ook in andere koersen staan kortebaners aan het vertrek. Zo gaan Diesel Scott en Fleur Swagerman de strijd aan met de nog ongeslagen Giant Shadow in koers drie. In de vijfde koers komt Dumarion Metjo in actie waarna ook Cha Cha Cha in de achtste koers van start gaat. De eerste start is om 14.00 uur.

Wedden

Runnerz heeft een mooie aanbieding voor alle kortebaanliefhebbers. Iedereen die nu een account aanmaakt op de website van de wedorganisatie en inzet op de langebaan kan een welkomstbonus van maar liefst 25 euro krijgen! Je bestudeert thuis op je gemak de deelnemers, hoeft niet in de rij te staan en zet via Runnerz.nl direct in! Klik op onderstaande banner en meld je aan!

Runnerz.nl - wedden op paarden - €10 welkomstbonus!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.